Kutsal Üçleme, Teslis Çözümü
Kutsal Üçleme Hristiyan inancının en hayati öğretilerinden biridir. Çoğu defineler bu sistemle şifrelenmiştir çözmesi hem zor hemde kolaydır.
Kabul Edilecek Veriler
1) Baba
2) Oğul
3) Kutsal Ruh
4) Üç Tanrı yoktur, tek bir Tanrı vardır
Bu önermeler kilise camlarında ve teoloji metinlerinde genellikle resimsel olarak bu diyagramla temsil edilmektedir:
Kutsal Üçleme Define Çözümü
Kutsal üçleme (teslis) yani baba, oğul ve kutsal ruh; bu bize 3 olanı anlatır çevrede 3 ne varsa dikkate alın. Bu 3 tepe, 3 yaşlı ağaç 3 kuyu, 2 dikili taş vs. ne varsa işimiz onunladır.
3 lemeden örnek vererek anlatalım. Üçleme değişmez aynıdır ben 3 ayı olanı anlatacağım, inşallah anlaşılır olur. 3 adet ayı olmalı yan yana bunların anlamı şöyledir. En küçük ayının malı, biraz uzakta.. Bu çevrede oduncuların geçtiği oduncu yolu vardır, kuzey ve doğuya doğru viraj yapar.
Yolu takip ettiğinizde, yol birden ikiye ayrılıp tekrar birleşir. Yolun içinde bir adacık yada kaya vardır. En büyük ayının güney kısmındadır. Bu yer, kuru dere yada patika üzerinde büyükçe bir kaya vardır. Rengi sarımtıraktır veya kızıla çalmıştır. O kayanın içinde 2 tane mal vardır. Orta ayının doğu kısmına ilerliyoruz bu sefer, yerde bir işaret göreceksiniz.
3 Tepeler
Bulunduğu yerde 3 tepe olmalıdır. Kuzeydoğu ve güney yönlerinde olur. Doğu ve kuzeydeki tepeler ilk bakmanız gereken tepeler olmalı. 3. ayının ortasında çıkan taşta ayın 8 i değil 8 ay olmalıdır. Yani 8.ay (Ağustos) ta genellikle 20-22 si arasıdır, (burç değişimi). Bu tarihte, güneşin doğmasıyla birlikte ayının gölgesi bir yere vurur. Size gerekli olan sağa baktığımızda göreceğimiz mezar değil, doğudaki ve kuzeydeki tepelerdeki mallarıdır. Kuzeyindeki tepede kilise, tapınak olması gerek olmayabilir.
Güneydeki tepe en yüksek yada düz gibidir. Tepesi, genellikle kel tepe derler buraya sebebide kel olması ağaç olmamasıdır. Bu tepenin toprağı kırmızı toprak deler o şekilde olur. Sağ istikamette göreceğimiz üçgen tarladaki diğer işaretler eyer duruyorsa, arama yapmalısınız. Buranın (K.Doğu) kesme yol, tarihi yol olmalı. Kaynak ve küçük in buraya yakındadır.
Ayın 8 i değil 8. ayın 21 inde orada olunmalı .Güneş doğarken sağa baktığında, yığma tepe, bu tepe altında mağaramı var bakmalısınız. Siz ne kadar yok desenizde, buraya hayli uzakta 3 tepe daha vardır. Solunuzdaki tepede kilise ve 2 meyve ağacı vardır. Onun yakınında 3 meyvesiz ağaç ve üçgen tarla var. Saat 10 da güneşin bulunduğu istikamette bir tepe daha var. Orada da duvar yada duvar gibi düz kaya var, en sağdaki tepe en uzak tepedir. Her tepede indiğinizde var olduğunu göreceksiniz iyi araştırmanız gerekir.
Şimdide Kiliseyi ve üçgen bahçeyi bulacaksınız. Ayıların orada, yüzünüz doğuya dönük olarak, sol çaprazındaki tepede kilise vardır. Şimdi de oraya bakmalısınız bakalım ne varmış. Mesafen 600-1700 mt arası. Kilisenin olduğu tepe ye, bu tepede kiliseye vardığınızda şimdi üçgen bahçe de sıra Bu bahçenin iki yanından da yol geçer, bahçenin hemen yakınında 3 yaşlı ağaç yada 3 muska şeklinde taş göreceksiniz, bu üçgen yerde de iki ağaç veya 2 taş vardır. Üçgenin sivri kısmında, taş öbeği,tümsek, yada yaşlı ağaç göreceksin. Kiliseden uzakta değiller. bunlar tek tek araştırılmalıdır
Üçleme Diğer Görüş:
Ben tepeden örnek vereyim, 3 tepenin en küçük olanına çıkın burada kesme kayayı bulursunuz. Bu tepenin doğusunda birde büyük mezar vardır onu unutmayın. Mezar başında başka dağdan gelme farklı taş var görünce hemen anlarsın. En tepede saç ayak gibi üçgen yapmış taşları görürsün tam ortasına bakacaksın meblağ buradadır.
3 kuyu varsa ağzı kapalı olana bakacaksın. Taşlara bakın farklı olanı var üzerinde işareti görürsün işaret gömü miktarını verir. Gömü biraz yukarıdadır kuyudan daha yukarıda, oradaki tava taşı bulursan malı alırsın. Bu taş 1 kişinin oturacağı kadar büyüklüktedir, malı paradır, bakır dolusu para.
Başka bir çözüm yöntemi ise 3 olanın ortasına bakacaksız, yada 3 olanın en büyüğüne.
peki bunları neye göre bileceğiz ? eğer defineciysen her bulduğun 3 lerin birisi doludur.
Tam Olarak Teslis
Teslis veya Üçleme, Hristiyan dünyasında Tanrının Baba, Oğul ve Kutsal Ruh’tan oluşan üçlü doğası. Hristiyanlıktaki üç ilahi varlığı tanımlayan bir ifadedir. Hristiyan kaynaklarda sıklıkla “Kutsal Teslis” veya “Kutsal Üçleme” şeklinde kullanılır.